2021 september 2024

Theater – Via Rudolphi Producties

Het Debuut

Ontdek de meest opvallende afstudeervoorstellingen van 2024 tijdens Het Debuut. Één avond, drie verschillende voorstellingen van dé theatermakers van de toekomst.

Over theatervoorstelling Het Debuut

Op één avond zie je drie verschillende voorstellingen van dé theatermakers van de toekomst. Makers waar je ongetwijfeld nog meer van gaat horen. Al meer dan 10 jaar zet Via Rudolphi Producties talent op de kaart met deze succesvolle productie. Welke voorstellingen je gaat zien? Dat blijft nog even een verrassing...

Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals in het voorjaar worden de debutanten gescout. Veel van de makers die eerder deelnamen aan Het Debuut groeien uit tot gevestigde namen.

 • Idee, concept Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen
 • Artistieke coaching Peer van den Berg, George Tobal
 • Panel Bodil de la Parra, Floor Nicolaas, Frank Noorland, George Tobal, Just van Bommel, Nicole van Vessum, Peer van den Berg, Sanne Boerma en de producenten van Via Rudolphi Producties
 • Duur +- 130 minuten
 • Website Via Rudolphi Producties
 • “Het concept staat garant voor ongepolijste theaterpareltjes van prille makers die je vaak later in het reguliere circuit weer tegenkomt.”

  De Volkskrant
 • “Het Debuut [..] Een bijzonder, jaarlijks initiatief, dat niet genoeg geprezen kan worden en eigenlijk meer navolging verdient.”

  NRC
 • “Ongepolijste theaterpareltjes van prille makers.”

  de Volkskrant

Over Via Rudolphi Producties

Via Rudolphi Producties produceert sinds 2011/2012 jaarlijks Het Debuut. Via Rudolphi Producties is een theaterhuis dat werkt met autonome spelende makers. Van net afgestuurde toptalenten tot door de wol geverfde profes­si­o­nals die de hele wereld hebben gezien. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen. Onze voor­stel­lingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, eman­ci­pe­rend, confron­te­rend, soms onge­mak­ke­lijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

Meer theater

theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­ling nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 20 sep

20:00

Za 21 sep

20:00