Het Debuut | Schuur

2324 september 2022

Theater – Via Rudolphi Producties

Het Debuut

Inmiddels een vaste waarde aan het begin van ons theaterseizoen: Het Debuut. Ieder jaar wordt een nieuwe generatie theatermakers gepresenteerd, die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar we waarschijnlijk nog veel van gaan horen.

Al meer dan 10 jaar gaat Via Rudolphi Producties de toneelscholen af op zoek naar veelbelovende nieuwe makers die raken, ontroeren, schuren en verbazen. Hun selectie van korte voorstellingen vormen samen een avontuurlijke theateravond. Welke keuze? Dat hoor je pas vlak van tevoren of misschien zelfs wel op de avond zelf… Ga op blind date met avontuurlijke makers, gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door hun werk. En tijdens de aftertalk na afloop kun jij deze blind date meteen vertellen, wat je van hem/haar vindt.

  • “Een van de meer bewonderenswaardige concepten in de theaterwereld.”

    NRC
  • “Met het opheffen van het ITS Festival worden initiatieven als Het Debuut nóg belangrijker.”

    Theaterkrant
  • “Het Debuut is een van de beter bewaarde geheimen van het Nederlandse theater. Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat.”

    de Volkskrant

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voor­stel­ling! Kies bij het afrekenen van de voor­stel­ling de optie Onder 30’ voor het gere­du­ceerde tarief.

Speeldata

Vr 23 sep

20:00
Try-out

Za 24 sep

20:00
Première