vr 24 maart 2023

Solo Dagen

Circustheater – Camiel Corneille

EXO

Circustheatermaker Camiel Corneille is gefascineerd door het idee van de ‘supermens’. In EXO onderzoekt hij de fysieke maakbaarheid van mensen. Hoe kan een symbiose ontstaan tussen mens en object? Hoe kunnen we een andere kant van onszelf laten zien?

Geïnspireerd door de ontwikkeling van exoskeletons – aan het lichaam vastgemaakte apparaten die fysieke vaardigheden vergroten, bevraagt Camiel in zijn werk of in het huidige tijdsbeeld niet een heel ander soort exoskeleton aan het ontstaan is: het digitaal gevormde schoonheidsideaal. Fotofilters die de werkelijkheid manipuleren en vertekenen.

Vanuit deze inspiratie is deze monumentale installatie ontstaan in de vorm van een piramide op de punt, waarin Camiel balanceert. Een lichaam in een installatie; Een zoektocht naar een nieuw perspectief.

  • Concept en uitvoering Camiel Corneille
  • Bouw installatie Edwin Schulte
  • Techniek Hessel Hilgersom
  • Productie Lysanne van Esch
  • Partners Festival Circolo, Circuswerkplaats Dommelhof
  • foto Jona Harnischmacher

Solo Dagen: Ga op avontuur met een dag passe-partout

Tijdens de Solo Dagen ga je op avontuur door de Schuur. Hoeveel tussenstops je maakt, bepaal je zelf. Je koopt een dag passe-partout voor € 30 (Vrienden € 28 | jonger dan 30 jaar € 11) en je laat je verrassen door meerdere solo’s. Het programma is zo samen­ge­steld, dat je er per avond wel drie kunt zien. Er zijn geen losse kaartjes te koop voor de program­ma­on­der­delen. Bekijk hier het complete programma van de Solo Dagen

Genieten hoeft niet op de lege maag: Bestel voor € 20 de Solo Daghap, incl. 1 drankje. (optie wordt geboden tijdens het bestelproces)

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.