vr 17 januari 2025

Interdisciplinair – Alexander Vantournhout

every_​body

In every_body onderzoekt choreograaf Alexander Vantournhout alledaagse bewegingen zoals een handshake en wandelgang en transformeert deze in een veelluik van lichaamsdynamieken. Een eenvoudige handdruk evolueert naar een complex samenspel van armen, ellebogen en schouders en een eindeloze wandeling laat het potentieel van benen- en voetenwerk zien.

Over voorstelling every_body

every_body wordt ontwikkeld door Alexander Vantournhout en Emmi Väisänen, in samenwerking met Charlotte Cétaire en Chia-Hung Chung. De voorstelling wordt afwisselend gespeeld door één van beide duo’s. Het duet wordt toon bijgezet door een nieuw gecreëerde soundtrack van componist en gitarist Geoffrey Burton. Modeontwerper en scenograaf Tom Van der Borght ontwikkelt kostuums en een surreëel universum waarin het bewegingsspel zich afspeelt

  • Regie Alexander Vantournhout
  • Creatie en uitvoering Emmi Väisänen & Alexander Vantournhout of Charlotte Cétaire & Chung Chia hung
  • Muziek Geoffrey Burton
Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 17 jan

20:30