Jeugdvoorstelling Emoji Explosie | Schuur

7 januari 2024

Jeugdtheater – HNTjong & Eva Line de Boer

Emoji Explosie8+

De wereld van Emoji Explosie is geïnspireerd op de wereld van videogames. Je kunt er eindeloos verdwalen, falen en opnieuw beginnen. Een uitgelezen veilige plek om alles uit te proberen wat in het fysieke leven te ingewikkeld is. In een mix van online-avonturen en offline-ervaringen gaan de personages hun paniekgedachten en frustraties te lijf. Ze ontmoeten nieuwe medestanders met onverwachte emotionele skills. Lukt het ze om samen de gevaarlijke missies te overleven?

Over jeugdvoorstelling Emoji Explosie

Mo heeft zoveel gedachtes, gevoelens en vragen dat het soms lijkt alsof haar hoofd ontploft. Alsof ze in een rollercoaster zit en tegelijkertijd wil schreeuwen, huilen en lachen. Om meer grip te krijgen op haar temperament duikt Mo in de online gamewereld. Hier gaat ze de challenge aan die ze in het echte leven niet aandurft. Ze ontmoet figuren die haar emotioneel testen, maar ook aanvullen. Lukt het ze om samen de gevaarlijkste missies te overleven?

  • Regie Eva Line de Boer
  • Spel Ayisha Siddiqi, Paul R. Kooij en Roben Mitchell
  • Dramaturgie Martine Manten
  • Toneelbeeld Tim Vermeulen en Jacob Kok
  • Geluidsontwerp Harpo ‘t Hart
Een kind met verschillende soorten poppetjes op zijn hoofd
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Zo 7 jan

15:00