zo 11 juni 2023

Familie Zomer Zondagen

Jeugdtheater – Ila van der Pouw

Een Ei met een Staartje4+

Belle ontdekt in haar tuin een heel groot en bijzonder Ei. Het kraakt en beweegt en tot haar verbazing kruipt er plots een klein wezentje uit. Een baby draak. Veel van draken weet Belle niet, maar één ding weet ze wel: draken zijn groot en groen en gevaarlijk. Er komt rook uit hun neus en vuur uit hun bek. En waar een babydraak is, is natuurlijk ook een moederdraak. Is zij op zoek naar het babydraakje? Meteen zit je op het puntje van je stoel. Want hoe komen moeder en kind weer bij elkaar?

Een voorstelling over klein en groot, pappa’s en mamma’s maar bovenal over het geloof in sprookjes. Een Ei met een Staartje werd genomineerd voor de Zapp theaterprijs. De prijs voor de beste jeugdvoorstelling, uitgekozen door de kinderjury van de NOS Zapp tv. De voorstelling heeft oa op het Silk Road Festival in Quanzhou in China gestaan.

  • Poppenspeler Ila van der Pouw
  • DSC6322
  • V33 A0359b
  • DSC6343

Extra! Na de voor­stel­ling gaan we een leuke speurtocht doen! Zo leert iedereen het Caprerabos beter kennen. Iedereen is in Ei met een Staartje op zoek geweest naar de moeder van Draakje. Nu is het tijd om zelf op zoek te gaan naar dieren en figuren in het bos tijdens deze speurtocht.

Ook is er een Meet en Greet en een foto­mo­mentje met het babydraakje na afloop van de voorstelling. 

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.