zo 8 oktober 2023

Jeugdtheater – Als het ware

Eerlijk is Eerlijk als het ware6+

Eerlijk is Eerlijk als het ware is een emotionele rollercoaster op zoek naar wie je zou willen zijn. Kiezen ze voor elkaar of zichzelf? Wie liegt er het eerlijkst? Met de thematiek uit ‘Antigone’ van Sofokles – eerlijkheid is een kwestie van perspectief en ‘ware’ eerlijkheid bestaat niet – in het achterhoofd ontstaat zo een prachtig nieuw verhaal. Als het ware.

Over jeugdtheatervoorstelling Eerlijk is Eerlijk als het ware

Het duurde even, maar het beroemde dieven duo Bonnie en Klaus zit achter de tralies. Dat valt nog niet mee, want waar ze eerst uitblonken in stelen, liegen en dingen voor zichzelf houden, moeten ze nu alles delen in hun cel: een bed, een stoel, een raampje, een wc. En het moeilijkst van al: ze moeten eerlijk zijn om ooit vrij te komen. Gelukkig biedt een lief ratje hulp.

  • Regie Martin Hofstra
  • Concept en spel Marianne Kuijper en Job Raaijmakers
  • Vormgeving Hester Jolink
  • Kostuums Annemarie Klijn
  • Techniek Janine de Weerd
  • Geluid Jaap Snellen
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.