zo 17 maart 2024

Jeugdtheater – BonteHond

Dit vind jij leuk8+

Dit vind jij leuk is een muzikale voorstelling als tegengif, die schopt tegen dat wat perfect moet zijn. Over authenticiteit, verwachtingen en het gemaakte leven met boze ondertoon. Maar ook een ode aan het gemiddelde, opgaan in de menigte en snel vergeten worden.

Over jeugdtheatervoorstelling Dit vind jij leuk

Fantastische stem, maar te veel mimiek? Afgekeurd! De beste moves, maar X-benen? Afgekeurd! Waarde wordt bepaald door wat anderen van jou vinden. Talent, doorzettingsvermogen en toewijding lijken steeds minder uit te maken. Zolang je maar binnen een mal past, de looks én een uitgebreid netwerk hebt, dan zit je gebakken. Het leven is een competitie waar je zelf geen grip op hebt. Voordat je het door hebt ben je al gecanceld, omdat je niet met de laatste trend meegaat. Zelf heb je er niks over te zeggen, te vinden of te kiezen. Daarmee verdwijnt je eigen identiteit in de donkere, holle leegtes van het algoritme.

  • Concept Judith Faas
  • Tekst Eva Toorop
  • Regie Judith Faas, Pieternel Bollmann
  • Spel Senja Sargeant, e.a.
  • Muziek Senja Sargeant
Cartoonposter van de voorstelling
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Speeldata

Zo 17 mrt

15:00