wo 5 oktober 2022

Theater – Firma MES

De Onaan­tast­baren

Firma MES ontsluit in deze voorstelling de onschendbare wereld van de diplomatie naar aanleiding van een waargebeurd verhaal over een verkeersongeluk met dodelijke afloop.

In augustus 2019 werd de 19-jarige Harry Dunn in Engeland doodgereden door Anne Sacoolas, partner van een Amerikaanse diplomaat. Ze reed aan de verkeerde kant van de weg. Anne vlucht na het incident, dankzij haar diplomatieke paspoort, met een privévlucht naar Amerika. De zaak loopt op tot in Downing Street en het Witte Huis, maar Sacoolas wordt niet uitgeleverd of vervolgd. Harry’s ouders strijden tot op de dag van vandaag voor gerechtigheid.

Firma MES onderzoekt deze zaak en geeft pijnlijk weer wat de uiterste consequenties van ongelijkheid, privilege en diplomatieke onschendbaarheid kunnen zijn. Een bloedstollende theateravond waar je niet zonder klamme handen en gewetenswroeging uit zult komen.

  • Concept Firma MES
  • Tekst Jibbe Willems, Firma MES
  • Regie Thomas Schoots
  • Spel Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans
  • Campagnebeeld Jaap Strijker

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voor­stel­ling! Kies bij het afrekenen van de voor­stel­ling de optie Onder 30’ voor het gere­du­ceerde tarief.

We Are Public

Leden van We Are Public kunnen gratis naar deze voor­stel­ling. Graag telefonisch reserveren via 023 – 5173900.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.