Jeugdtheater De grote ik heb hier geen zin in show | Schuur

17 december 2023

Jeugdtheater – Theater Artemis

De grote ik heb hier geen zin in show4+

Een woordloze kleutervoorstelling van Theater Artemis. In de voorstelling, begeleid door Het Showorkest, komen nietsvermoedende mensen vol in de spotlights te staan, juist op een moment dat ze zich onbespied wanen.

Over jeugdvoorstelling De grote ik heb hier geen zin in show

Vluchten kan niet, dus ja... dan moet je iets. Maar wat? Puzzelboekjes, vishengels en wasmanden, de spelers laten ze pardoes uit hun handen vallen. Wat volgt, zijn onbeholpen pogingen om iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. Maar in de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijke wens: weg hier!

  • Regie Jetse Batelaan
  • Spel Sayo Cadmus, René van ’t Hof, Guido Pollemans
  • Kostuums Liesbet Swings
  • Muziek Het Showorkest o.l.v. Keimpe de Jong
  • Licht Bart van den Heuvel
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Zo 17 dec

15:00