Jeugdtheater De Grote Gele Graafmachine (4+) | Schuur

18 februari 2024

Jeugdtheater – Het Laagland en SALLY Dansgezelschap Maastricht

De Grote Gele Graafmachine4+

Welke afspraken maken we met elkaar en zijn ze zinvol? Welke menselijke gewoontes zijn biologisch bepaald en welke zijn aangeleerd? Na het succes van de voorstelling en televisieserie Vreemde Eend brengen SALLY Dansgezelschap Maastricht en Het Laagland nu opnieuw een aanstekelijke theatervoorstelling voor kinderen. De Grote Gele Graafmachine bestaat uit een mix van dans en theater, waarin alle regels en gewoontes vrolijk door de wc worden gespoeld.

Over de jeugdvoorstelling De Grote Gele Graafmachine

Welkom onder de motorkap van de grootste krachtpatser van iedere bouwplaats: De Grote Gele Graafmachine. Onderdelen schuiven in elkaar, knallen uit elkaar. Klabam, kaboem en de klus is klaar.

De vier goed geoliede onderdelen van de grote gele graafmachine doen in ieder geval altijd precies wat er van hen verwacht wordt. Totdat één deel er ineens anders over denkt. Waarom alleen maar graven en scheppen en nooit eens springen of steppen? De onderdelen beginnen hardop te twijfelen of alle afspraken wel kloppen.

  • Concept, Regie, Choreografie Lennart Monaster, Stefan Ernst
  • Dans, Spel Giorgio Lepelblad, Rutger Remkes, Tirza Riphagen e.a.
  • Website Sally dansgezelschap Maastricht
Een grote gele tractorwiel waar een kind in verstopt zit
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Zo 18 feb

15:00