zo 16 juli 2023

Familie Zomer Zondagen

Circustheater – Zinzi & Evertjan / Tête Bêche

Circus Feest4+

Laat je meeslepen door twee spectaculaire circusshows én doe mee aan de workshop! Een onvergetelijk uitje voor de hele familie. Het Circus Feest in Caprera is een double bill: je koopt één kaartje voor twee verschillende voorstellingen achter elkaar.

3+1

In 3+1 van Tête-bêche zie je drie acrobaten en een diabolo op een rond podium van 6 meter diameter. Eenvoudig? Wacht tot je ziet welk complex web ze weven met de diabolo. Marieke, Wilko en David jongleren, doen aan partneracrobatiek en veroveren een plekje in jouw hart!

Trio Tête-bêche zijn de acrobaten Marieke Thijssen, Wilko Schütz en David Mupanda. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, Codarts Circus Arts in Rotterdam werken zij sinds 2017 samen voor verschillende gezelschappen en projecten in binnen- en buitenland. In hun werk staat een hoge acrobatische techniek en focus op beweging centraal.

Caprera Circus Jaap Kroon Fotografie2

Extra! Voor en/​of na de voor­stel­ling organiseren we in het bos een leuke, gratis activiteit! De activiteit is geïn­spi­reerd op de voor­stel­ling, zoals een workshop of een speurtocht. Laat je verrassen en ga met ons mee op avontuur.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.