zo 30 juni 2024

Familie Zomer Zondagen

Jeugdtheater – Mátyás Bittenbinder

Mátyás Bitten­binder: De Fasci­ne­rende Natuur5+

Pak je koffers maar in, want we gaan vandaag op wereldreis! Op 30 juni neemt Bioloog Mátyás jullie mee op een reis rond de wereld. Van de woestijn van Afrika tot de regenwouden van Zuid-Amerika en de koraalriffen van Australië. We gaan alle plekken af op zoek naar de gaafste dieren! En dat doen we niet alleen: Mátyás neemt zijn goede vriend René mee, die misschien nog een paar bijzondere dieren meebrengt, maar dat houden we nog even geheim!

Over Mátyás Bittenbinder

Toen hij een jaar of zeven was, ving hij voor de eerste keer een slang in het wild. Hij geloofde zijn ogen niet en was op slag verliefd. Sinds die dag heeft hij een bijzondere band met slangen. Maar eigenlijk ook met alle andere dieren. Het meest is hij gefascineerd door dieren die gif gebruiken om te overleven. Giftige dieren vindt hij zelfs zó bijzonder dat hij heeft besloten om van mijn fascinatie voor deze dieren zijn beroep te maken.

Zijn grootste passie is om de mooiste verhalen over dieren (en planten) met een zo groot mogelijk publiek te delen. Dit doet hij op radio, TV en op papier of tijdens lezingen. Als bioloog is hij natuurlijk gek op álle dieren, maar ook op planten en schimmels, want elk van deze organismen heeft een bijzonder verhaal en speelt een unieke rol in de natuur.


Op avontuur

Voor en / of na afloop van de voorstelling organiseren we een een leuke, gratis activiteit in het bos. Deze is geïnspireerd op de voorstelling, zoals een workshop of een speurtocht. Laat je verrassen, ga met ons mee op avontuur en doe mee!

  • Mátyás met een schorpioen of de foto
  • Bioloog Mátyás in bosjes voor water
Familie Zomer Zondagen

Familie Zomer Zondagen

Deze zomer presenteert Schuur samen met Caprera een divers jeugd­pro­gramma in het Open­lucht­the­ater Caprera in Bloemendaal!

Tickets

Zo 30 jun

11:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Zo 30 jun

13:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal