do 15 februari 2024

Live muziek – Joshua Aaron

Album Luis­ter­ses­sies

Tijdens de Album Luistersessies presenteert singer-songwriter Joshua Aaron zijn nieuwste album aan het publiek. Tussendoor vertelt hij over het tot stand komen van het album en andere verhalen.

Over muzikant Joshua Aaron

Begin 2024 verschijnt het nieuwe album Nine lives van Joshua Aaron. De geboren Haarlemmer is componist, toetsenist en singer-songwriter. Tijdens de Album Luistersessies vertelt Joshua meer over de totstandkoming van zijn nieuwe werk. Ook spelen hij en zijn bandleden een aantal nieuwe nummers.

De muziek bestaat uit virtuoos toetsenwerk, delicate vioolklanken en bombastische beats en tijdens deze muzikale vertelling worden spoken word, visuals en muziek helemaal in elkaar zijn verweven. Deze ambient-electronic tunes, die volledig surround zijn gemixt, vormen samen een aantrekkelijke voorstelling en de muziek uit de voorstelling wordt in 2024 uitgebracht als album, genaamd ‘Nine lives’.

Op 15 februari is de muziek van het album voor het eerst te horen in de Schuur. Het belooft een speciale beleving te worden, want het album zal speciaal voor de avond surround worden gemixt. Anders dan bij de theatervoorstelling, waar monologen de rode draad van de voorstelling vormen, gaat Joshua tijdens deze Album Luistersessie in dialoog met het publiek. Het dialoog zal de rode draad van de avond zijn, afgewisseld met muziek afkomstig van het album, soms live uitgevoerd door Joshua en zijn band.

  • Componist, toetsenist & storytelling Joshua Aaron
  • Viool Nadine Dekker
  • Drums Steve Cuiper
  • Presentator Menzo Schrik
  • Geluidsontwerp & techniek Mick van Broekhoven
Campagnebeeld Saboteurs 2

muziek in de Schuur

Heb je vaker trek in live muziek?

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.