Vrienden worden?

Wil je ook blijven genieten van alles wat de Schuur biedt? Word Vriend!

Vriendschap is wederzijds

Als dank voor je Vriendschap ontvang je de volgende voordelen: Vrien­den­kor­ting voor theater- en film­voor­stel­lingen, een uitnodiging voor de jaarlijkse Vrien­den­middag, de Vriendennieuwsbrief. 

Dikke Vrienden en Vrienden voor het Leven ontvangen daarnaast een uitnodiging voor een première of try-out van Toneel­schuur Producties. Het eerste kaartje is gratis.

 • Koop direct je Vriendschap online

 • Huisvriend

  Voor €50 per jaar of €5 per maand voor een minimale looptijd van één jaar.

 • Schuurvriend

  Voor €75 per jaar of €7 per maand voor een minimale looptijd van één jaar.

 • Dikke Vriend

  Voor €100 per jaar of €10 per maand voor een minimale looptijd van één jaar.

Vriend voor het Leven

De Schuur voor een langere periode onder­steunen? Als Vriend voor het Leven schenk je voor een periode van min. vijf jaar een bedrag van €500 of meer. Over dit bedrag geniet je bovendien een aanzienlijk fiscaal voordeel. 

Als Vriend voor het Leven ben je lid van de Kring. Leden van de Kring houden van cultuur en voelen zich betrokken bij de Schuur en de ontwik­ke­ling van jonge talenten bij Toneel­schuur Producties. Twee maal per jaar ontvang je een uitnodiging voor een borrel of bijeenkomst, voorafgaand aan een voor­stel­ling of rand­pro­gramma. Een mooie gelegenheid voor artistieke en inte­res­sante ontmoetingen!

Via een schrif­te­lijke over­een­komst is het mogelijk periodieke giften fiscaal aftrekbaar te maken. Een gift aan een culturele ANBI mag u bij het berekenen van de aftrek met 25% verhogen. Het fiscale voordeel kan oplopen tot wel 52%. 

Eenmalige donatie?

Wil je graag een eenmalige gift doen? Dat kan! Je kunt zelf bepalen hoe hoog het schen­kings­be­drag is. Een donatie kan overgemaakt worden naar: NL65 RABO 0120 8649 59 t.n.v. Steunfonds Toneelschuur

Meer informatie?

Neem contact op met Sanne Kruyver via (Medewerker Fond­sen­wer­ving en rela­tie­be­heer) via sanne@​toneelschuur.​nl of 023 – 5173900

 • Steeffleur TONEELSCHUUR2 hr 052
 • Gebouw TS
 • 3 Zusters 01 Sanne Peper
 • 3 Zusters 07 Sanne Peper