zo 11 september 2022

The Eyes of Myths

Workshop

Workshop Kirikou en de Heks6+

Maak jouw eigen Kirikou verhaal! Tijdens deze workshop verzin je in een kleine groep een mini script en maak je een masker geïnspireerd op de film Kirikou en de Heks. Met het script en de maskers maak je vervolgens een korte filmopname die direct na de workshop in het Schuurcafé te zien zal zijn.

De workshop wordt namens Meet Art Now gegeven door kunstenaars en kunstdocenten Marianne Hotske Hamersma en Maria Mombers. Meet Art Now is een Haarlems educatie platform voor hedendaagse beeldende kunst die wordt gerund door 37PK, Platform voor de Kunsten.

De workshop vindt aansluitend aan de filmvertoning van Kirikou en de Heks plaats in de Schuur en is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Deelname aan de workshop kost € 2,50. Wil je ook meedoen? Koop dan hier je ticket!

  • Duur 120 min
Kirikou en de heks

Over Meet Art Now

37PK is een tentoon­stel­lings­ruimte in Haarlem waar voor­na­me­lijk hedendaagse kunst­ten­toon­stel­lingen te zien zijn. Daarnaast houdt 37PK zich bezig met de kunst in de openbare ruimte van Haarlem, permanente en tijdelijke ateliers, artists-in-residence programma’s, opdrachten aan kunstenaars, onder­steu­ning en profes­si­o­na­li­se­ring van het kunstveld en promotie van het kunstaanbod in de stad.

Maria Mombers studeerde illustratie aan de WDKA in Rotterdam en studeerde af met het project Create ur ParadiZ waarbij ze onderzoek deed naar zelf­ex­pressie in de virtuele wereld. Ze is art mediator bij 100% Hedendaags, verbonden aan de kunst­in­stel­ling MAMA in Rotterdam. 

Marianne Hotske Hamersma studeerde sculptuur aan de AKI in Enschede en instal­la­tie­kunst aan de KASK in Gent en werkt veel textiel en prints die ze in kleurrijke instal­la­ties toont. Ze is coördinator van Meet Art Now en hoof­dedu­catie bij 37PK, Platform voor Kunsten.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.