do 25 augustus 2022

Loading Dock Cinema

Muziekfilm – Jim Sharman

The Rocky Horror Picture Show

De iconische musical klassieker te zien in onze zomerse buiten setting tijdens Loading Dock Cinema. Gepresenteerd door Nieuwe Vide & HTQ – Haarlem Town Queers.

Wanneer deze cultklassieker in de bioscoop wordt vertoond, zingen fans alle liedjes mee en wordt er stevig met rijst gestrooid. Malle musicalparodie op de horrorfilm, waarin de meest idiote personages ten tonele worden gevoerd, verhaalt van een braaf jong stel dat in een door travestieten bevolkt spookhuis belandt. Sexy Curry zet het gehele gezelschap naar zijn hand en Sarandon is memorabel als bibberige Janet die zich ontpopt als zelfverzekerde vamp.

Voorprogramma

Een voorprogramma vol camp en extravaganza: Drag King House of Løstbois leidt deze avond in met een performance en een gesprek. Gehuld in glitters en extravagante kleding tonen deze artiesten hoe queer joy een vorm is van protest. Dit gezelschap tovert ruimtes om tot een speelveld waar serieuze thema’s besproken kunnen worden.

  • Land Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk
  • Jaar 1975
  • Duur 100 min
  • Taal Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Regie Jim Sharman
  • Acteurs Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Rickard O'Brien
16 jaar
Rhps 1200x500

We Are Public 

Leden van We Are Public kunnen gratis naar deze vertoning. Graag telefonisch reserveren via 023 – 5173900.

Loading Dock Cinema

Loading Dock Cinema

Dit jaar komt Loading Dock Cinema terug! Op deze unieke locatie voor de deur van de Schuur presenteren wij een uiteen­lo­pend programma vol met prikkelende films, gepro­gram­meerd samen met bevriende organisaties.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.