Open Podium Film | Schuur

Film

Open Podium Film

Kom zaterdag 10 september tijdens het Open Podium kijken naar door onze curator geselecteerde films!

Wij nodigde Haarlemse maker van nu uit om hun film in te zenden voor deze feestelijke dag, hieruit wordt een selectie gemaakt door onze curator film en special programmeur Steven Strik. De programmeur van de Schuur maakt een uiteindelijke selectie van een aantal korte film, met speciaal oog voor een verscheidenheid in achtergrond en discipline; zo zijn zowel fictie, non-fictie en bijvoorbeeld animatie.

Vanaf 14:00 uur draaien er in onze filmzaal korte films van maximaal 15 minuten en kan je in-en uitlopen wanneer je wilt. Het programma van deze dag volgt snel.

Open Podium Haarlem

Na een succesvolle eerste editie in 2021 slaan Stadsschouwburg Haarlem, de Schuur, Philharmonie Haarlem en Patronaat op zaterdag 10 september opnieuw de handen ineen met curatoren, programmeurs én talent uit de stad en regio voor Open Podium Haarlem 2022! Tijdens de feestelijke aftrap van het cultureel seizoen ontdekken bezoekers in de vier grote Haarlemse podia onontdekt talent, opkomende kunstenaars en speciaal gecureerd programma uit eigen voor- en achtertuin in een divers en rijk programma.

Op vrijdag 12 augustus maken wij na zorgvuldige overweging bekend welke selectie van lokale talenten te zien, horen en beleven zijn tijdens Open Podium Haarlem 2022.

Speeldata

Za 10 sep

14:00
Open Podium Haarlem
Gratis toegang