Kort filmprogramma The Eyes of Myths | Schuur

Vanaf 18 september 2022

The Eyes of Myths

Film – meerdere regisseurs

Kort film­pro­gramma The Eyes of Myths

Een prikkelend kort filmprogramma samengesteld in samenwerking met Stichting STAD en VERS. De films worden binnenkort bekend gemaakt.

Wil jij jouw talenten in de filmwereld ontwikkelen? Wordt curator van het korte filmprogramma van The Eyes of Myths!


The Eyes of Myths besteedt aandacht aan de manier waarop kunstenaars oude mythen (her)interpreteren en aan de betekenissen van mythen in de huidige maatschappij. Samen met andere jongeren van de regio kan je in de laatste weken van augustus in een selectiecommissie zitten. Dan kies je prikkelende films die het publiek inspireert, uitdaagt en laat reflecteren. Er zijn al twee films geselecteerd om het programma te openen en te sluiten, Rabbit’s Moon van Kenneth Anger en Kramasha (To be continued…) van Amit Dutta. De definitieve selectie wordt in september gepresenteerd. Verwacht onconventionele korte films uit verschillende hoeken van de wereld.

Deelname is vrijwillig (circa 3uur per week voor 3 weken). Voor je bijdrage krijg je praktijkervaring als programmeur en gratis toegang tot de films en evenementen van The Eyes of Myths.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: eyesmyths@kpnmail.nl tot 6 augustus. Op 10 augustus wordt je benaderd door de organisatie.

  • Land meerdere landen
  • Regie meerdere regisseurs
The Eyes of Myths

The Eyes of Myths

In The Eyes of Myths vertonen we in september de beste mythische films, met onder andere vertoning met korte films, animatie, en een kinderfilm met aansluitend een workshop.

Speeldata

Zo 18 sep

16:30