I'm into Shakespeare

Film

Inleiding Shakespeare is punk

Vanaf 20 mei speelt Toneelschuur Producties de voorstelling Hamlet & Ophelia in regie van opkomend regisseur Mateusz Staniak. Een rauwe punkversie waarbij iconen Sid Vicious en Nancy Spungen gecast worden als Hamlet en Ophelia in een experimentele film.

Een mooie aanleiding om de theater en filmwereld bij elkaar te brengen en dus vertonen we vanaf 31 mei zes filmadaptaties die laten zien dat Shakespeare meer is dan stoffig kostuumdrama, maar rauw en subversief kan zijn. Ter viering van de eerste vertoning in deze reeks gaan regisseur Staniak en filmjournalist Hugo Emmerzael (De Filmkrant) in gesprek over de films, de nieuwe toneel-adapatie en alles wat Shakespeare zo bijzonder en tijdloos maakt! Vervolgens kan je om 20:30 uur naar de voorstelling Hamlet en Ophelia of om 21:00 uur naar de film My Own Private Idaho.

Toegang gratis! Bestel hieronder je ticket i.v.m. de capaciteit. Deze inleiding start om 19:45 uur en duurt tot 20:15 uur.


De Shakespeare-reeks is gecureerd door regisseur Mateusz Staniak en onze filmprogrammeurs. Kijk hier voor het hele programma.

Hamlet en Ophelia is te zien t/m 3 juni, kijk hier voor meer informatie en tickets.

  • Duur 30 min
I'm into Shakespeare

I'm into Shakespeare

Shakespeare is punk! Ruige adaptaties van klassieke werken.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.