Finale Shoot Your Shot #17 | Schuur

Film

Finale Shoot Your Shot #17

Na vorige edities de finale gedwongen online te hebben gedaan, doen we deze editie de feestelijke finale weer in de zaal! Finalisten, deelnemers, cast & crew, ouders en fans zien allemaal tegelijk de finalefilms op het grote doek.

Tijdens de feestelijke finale van Shoot Your Shoot #17 worden de finalefilms op het grote doek getoond. De afgelopen maanden hebben de deelnemende jongeren zich laten inspireren door het thema EINDELIJK, de workshops van Mees Peijnenburg en André Kloer en maakten ze een spannende, hilarische, mooie of bizarre film van maximaal 5 minuten.

Uit alle inzendingen selecteert de Schuur een aantal films voor de finale op zondag 12 december. De geselecteerde finalefilms zijn dan op het grote doek te zien en worden beoordeeld door een jury bestaande uit professionals uit de filmwereld. Ook stemt het publiek mee voor een publieksprijs.

De winnende film vertonen we één week lang als voorfilm bij alle films in de Schuur. Daarnaast krijg de winnaar een waardebon van Open Studio.

Kijk de finale via de livestream!

Kijk de finale via de livestream!

Omdat de capaciteit van de zaal niet helemaal benut kan worden, hebben we besloten om de finale ook te livestreamen, zodat iedereen die er niet fysiek bij kan zijn, toch mee kan kijken.

Speeldata

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.