Docu op Zondag

Documentaire – Carin Goeijers

Candy

Candy is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Wereldberoemd saxofonist Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd. Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders, die op leeftijd geraken, en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om maar muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken.

  • Land Nederland
  • Taal Nederlands
  • Regie Carin Goeijers
Alle leeftijden
  • Candy st 5 jpg sd low
  • Candy st 4 jpg sd low

Docu op Zondag

Op zondag 18 december vertonen we Candy in aanwe­zig­heid van regisseur Carin Goeijers met nagesprek onder leiding van Frénk van der Linden. 

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.