Nu:Reality

Film

360 VR Cinema: Inner Journey

Cinematische Virtual Reality beleef je collectief in de bioscoopzaal met dit voor Nederland unieke programma. Met drie films laten we zien dat VR technisch verbluffend is maar ook persoonlijke, menselijke verhalen kan vertellen.

Op het programma:

Ferenj

In deze afrosurrealistische, autobiografische 360 graden-ervaring reis je onder begeleiding van nostalgische Ethiopische tezeta-muziek door de persoonlijke herinneringen aan zowel Cleveland als Addis Abeba van de Ethiopisch-Amerikaanse regisseur Ainslee Robson. Wat betekent het om een multi-etnische identiteit te hebben? En waar is thuis?

Passenger

Kort na verhuizing naar een nieuw land stap je in een taxi. De chauffeur is zelf een migrant in en samen verkennen jullie de nieuwe omgeving, terwijl hij beetje bij beetje zijn eigen verhaal onthult. Passenger is een ervaring over opnieuw beginnen en staat stil bij de geografische en visuele ontwrichting die ontstaat als je op een onbekende plek aankomt.

Conscious Existence

Onze geest maakt het mogelijk om de grenzeloze schoonheid van het universum te voelen en ondergaan. Conscious Existence helpt hierbij met een lineaire, stereoscopische 360 graden-ervaring in de vorm van een korte film en gaat over het herontdekken van de eenvoudige vreugde in het leven.

Het programma is toegankelijk voor bezoekers vanaf 12 jaar.

  • Duur 45 min
  • Taal Engels
  • Ferenj 4
  • Passenger 2
  • Conscious Existence 2
Virtual Reality

Virtual Reality

Nu:Reality biedt cine­ma­ti­sche VR in de filmtheaters

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.