vr 12 april 2024

Dansdagen Haarlem

Overig

Artist Talk: TeaTime Company

Onder het genot van een drankje duiken we dieper in het werk van de maker tijdens de Artist Talk. Samen bespreken we het creatieve proces en reflecteren op de voorstelling die daarna te zien is.

We ontrafelen de fascinaties die de motor voor de nieuwe voorstellingen waren en ontdekken we dromen en wensen van de makers voor de toekomst. Het gesprek biedt ons verdieping waardoor we in een bredere context naar het werk kunnen kijken en de dialoog verrijkt de connectie tussen de choreograaf en het publiek, dat net nog zo dicht op het werk zat.

Na de Artist Talk die tot 21:00 uur duurt, begint de voorstelling Ripple.

Dansdagen Haarlem

festival

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.