Sluit je aan bij theaterserie VERS

3 januari 2024

Sluit je aan bij theaterserie VERS

Goed nieuws! In 2024 maken we het mogelijk voor mensen om in te stromen bij de thea­ter­serie VERS. Sluit je aan bij thea­ter­serie VERS en geniet samen van bijzondere voor­stel­lingen en verdiepende gesprekken. 

Met VERS maak je kennis met een nieuwe generatie thea­ter­ma­kers. Onder leiding van dramaturg Thomas Lamers bezoek je met een kleine groep mede­lief­heb­bers verschil­lende voor­stel­lingen. Bij elk bezoek krijg je een exclusieve inleiding of nagesprek en regelmatig een kijkje achter de schermen. Omdat er nog ruimte is in deze mooie serie, bieden we de kans om aan te sluiten. 

Voor vier voor­stel­lingen betaal je €125 (jonger dan 30? Dan betaal je €65).

Koop hier de serie

De Schuur is een pionierend en avon­tuur­lijk huis van makers en publiek. Op deze plek van landelijke betekenis wordt al vijftig jaar verandering teweeg­ge­bracht en krijgt nieuw talent de ruimte. Geheel in de geest van de Schuur hebben we een rijke serie samen­ge­steld, met toneel, dans, muziek­the­ater en poëzie, allemaal van de hand van geweldige regisseurs. Ik kan niet wachten om jullie kennis te laten maken met hun werk tijdens VERS.” Marelie van Rongen, directeur Schuur