wo 12 maart 2025

Theater – WAT WE DOEN

The City She Loves Me

Stel, op een dag besluiten alle jongeren in de stad om te vertrekken. Wat is een stad zonder hen? The City She Loves Me is theater over film met een toefje film aan het einde.

Over theatervoorstelling The City She Loves Me

Drie jongeren maken met drie ervaren filmmakers een film over hoe het leven in de stad eruit zou zien zonder hen. Terwijl ze samen in de writers' room aan het script werken, komen ze erachter dat ze allemaal een heel ander beeld hebben van jongeren, opgroeien en de stad. Wie heeft er dan gelijk?

The City She Loves Me wordt gemaakt met drie acteurs en de stemmen van drie jongeren. In een mix van scènes uit de film en gesprekken in de writers' room spelen ze zowel de filmmakers als de jongeren, van wie ze de stemmen ongenadig goed playbacken. Ze springen op een hilarische manier heen en weer tussen het volwassen perspectief en de jonge ogen, tot je je gaat afvragen wie nu precies wat zegt en vooral wat waar is.

  • Tekst en regie Floris van Delft
  • Spel Mees Hilhorst, Laurien van Rijswijk, e.a
  • Duur +- 75 minuten
  • Website WAT WE DOEN

Over gezelschap WAT WE DOEN

Bij WAT WE DOEN werken ze aan uitdagende projecten om het met mensen te hebben over de wereld om ons heen — met theater, maar ook met podcasts, standup comedy en lezingen. Ze zijn altijd op zoek naar vormen die passen bij onze onderwerpen én ons publiek.

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Wo 12 mrt

19:30