1820 maart 2025

Muziektheater – TOEAC

Stiekem Hooglied

Hera en Roeland komen stomtoevallig tegenover elkaar te zitten op de veerboot naar Noorwegen. Tijdens de nachtelijke overtocht observeren ze de ander vanuit hun ooghoeken.

Over muziektheatervoorstelling Stiekem Hooglied

In hun hoofden tilt de fantasie hen over grenzen, dromen ze groter dan ooit tevoren en raken ze gedurende deze slapeloze nacht in de ban van die mooie onbekende. Een bijna ondragelijk verlangen naar de ander die, wie weet, de verlossing zou kunnen betekenen voor hun beider kleine, ongelukkige leventjes. Durven onze reizigers de stap te zetten deze hoog oplaaiende, stille liefde met elkaar te delen? En waartoe zal dat leiden?

  • Concept en muziek TOEAC (Pieternel Berkers en Renée Bekkers)
  • Spel  Ariane Schluter, Ali Ben Horsting
  • Regie en dramaturgie Ria Marks
  • Tekst Peer Wittenbols
  • Decor en scenografie Catharina Scholten
  • Kostuums Bernadette Corstens
  • Website TOEAC

Over de acteurs

Ariane, tweevoudig winnares van de Theo d’Or toneelprijs, speelt bij diverse thea­ter­ge­zel­schappen en oogstte lof voor haar rol in films als Lucia de B. en Een Goed Leven.

Ali Ben was onder meer te zien in films als Moordvrouw en Vlucht HS13. Hij kreeg erkenning voor de toneel­ver­tol­king van Eddie Carbone in Van de brug af gezien, maakt zelf voor­stel­lingen en speelt bij diverse theatergezelschappen. 

Over gezelschap TOEAC

TOEAC (Pieternel Bekkers en Renée Berkers) laat stemmen klinken als blazers, strijkers en zangers. De pers schrijft over jaloers­ma­kende vinger­vlug­heid, muzikaal inzicht en een flinke portie lef’. Met de mooiste muziek uit de Barok, Romantiek, hedendaags en tango staan programma’s vol contrasten.

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Di 18 mrt

20:00

Wo 19 mrt

20:00

Do 20 mrt

20:00