1415 februari 2025

Theater – Buysse & Joosten | Via Rudolphi Producties

Spill the tea

Drie vrouwen ontmoeten elkaar tussen de verffolies, krullers en tondeuses. Krampachtig klampen ze zich vast aan het enige wat hen dichterbij elkaar brengt; de Roddel.

Over theatervoorstelling Spill the tea

Drie vrouwen ontmoeten elkaar tussen de verffolies, krullers en tondeuses. De één voor haar maandelijkse permanentje, de ander voor een messy beach wave glowing highlight blow out look. Krampachtig klampen ze zich vast aan het enige wat hen dichterbij elkaar brengt; de Roddel. Hoe makkelijk oordelen we over iemand die we niet kennen? Hoe ver reikt onze empathie? Spill the tea is een horror-soap over roddelcultuur in een kapsalon. Met ons hoofd onder de droogkap en ogen op ons spiegelbeeld worden we geconfronteerd met onze onvermijdelijke hypocrisie en oneindige nieuwsgierigheid.

  • Concept & tekst Emma Buysse & Luna Joosten
  • Regie Luna Joosten
  • Spel Emma Buysse, Eva van der Gucht, e.a.
  • Duur +- 90 minuten

Over Emma Buysse en Luna Joosten

Emma Buysse en Luna Joosten studeerden in 2021 af aan de Toneel­aca­demie Maastricht, respec­tie­ve­lijk aan de acteurs- en regie­op­lei­ding. Ze vinden elkaar in hun nuchtere kijk op de wereld en voorliefde voor absurdisme. Buysse & Joosten schrijven samen nieuw repertoire voor gene­ra­tie­ge­noten. Vanuit de blik van twee vrouwelijke twintigers verhouden ze zich telkens tot de vraag: Hoe ben ik een goed jong mens in de huidige tijd?’

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 14 feb

20:00

Za 15 feb

20:00