2425 oktober 2023

Herfstvakantie

Jeugdtheater – Tg. Winterberg

Rappe en de Rots4+

Prikkels wisselen elkaar tegenwoordig razendsnel af en FOMO regeert. Zie je wel alles? Mis je niks? Rappe en de Rots is een poëtische voorstelling met poppen en objecten, snelle vragen en langzame antwoorden, geïnspireerd op het prentenboek Haast van Stéphane Servant.

Over jeugdtheatervoorstelling Rappe en de Rots

Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar Marlyn Coetsier gaat op zoek naar de balans tussen rennen, vliegen, alles en niks. Want ergens in het midden is het fijn vertoeven.

Voor Rappe is rennen het antwoord op alle vragen. Als hij rent, voelt hij zich sterk en komt hij altijd op tijd. Daarom blijft hij maar gaan. Tot hij op een dag tegen Rots botst. Die zegt dat je veel meer kunt zien als je stilstaat en sneller kunt denken als je het rustiger aan doet.

Workshop bij Rappe en de Rots

Hoe voelt het om vliegensvlug te rennen als Rappe? En zo stil te staan als Rots? In de workshop na afloop van de voorstelling Rappe en de Rots ga je dat ontdekken door het doen van korte oefeningen waarbij je hele lijf meedoet en je hoofd even op vakantie mag.

Bij de voorstelling van Rappe en de Rots op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober kan je na afloop gratis meedoen aan de workshop! De workshop is gratis toegankelijk, een kaart reserveren is wel nodig. De workshop is alleen voor kinderen en duurt 45 minuten.

Reserveer hier een kaart

  • Regie Rob Vriens
  • Spel, vormgeving en poppen Marlyn Coetsier
  • Website Rappe en de Rots
  • Poppetje Rappe en een rots voor een groene achtergrond met titel als poster
  • Rappe staat op een stenen plateau en een slapende hond ligt naast hem
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma! 

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.