vr 11 oktober 2024

Muziektheater – Priscilla Vaudelle | Frascati Producties | Suburbia

OSSO

Maggie en Steven zijn sinds een jaar uit elkaar. Ze hebben samen twee kinderen: Stef (18) en Michael (16). Samen proberen ze hun gezinsleven op een nieuwe manier vorm te geven. Maar hoe leef je je leven als familie op het moment dat je uit elkaar bent?

Over de voorstelling OSSO

Zoon Michael (Erwin Kiene) heeft zich opgesloten op zijn kamer. Precies op de dag dat zijn zus Stef (Zoë Livay) haar eerste solo-optreden heeft. Niemand weet waarom hij zijn deur niet opendoet en in paniek vraagt Maggie (Samantha Cherish Wielkens) aan Steven (Ayrton Kirchner) om langs te komen. Ze heeft hem gisteravond verteld dat ze een grote opdracht in het buitenland heeft aangenomen, met de mededeling dat de kinderen voorlopig bij hem zullen moeten wonen. Haar eigen huis heeft ze te huur gezet en morgenochtend komen er huurders voor een bezichtiging. Alleen is het daarvoor wel nodig dat Michael uit zijn kamer komt.

Een ontroerend, grappig en confronterend familieportret, waarin niet de oplossing maar de poging centraal staat. Met muziek van singer-songwriter Zoë Livay en muzikale coaching van Glen Faria.

 • Spel Samantha Cherish Wielkens, Ayrton Kirchner, Erwin Kiene, Zoë Livay
 • Concept & regie Priscilla Vaudelle
 • Tekst Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel
 • Decor- en kostuumontwerp Laura de Jong
 • Dramaturgie Madelon Kooijman
 • Muziek & zang Zoë Livay
 • Muzikale coach Glen Faria
 • Website Theatergroep Suburbia
 • “Hilarisch, eerlijke en vlammende voorstelling”

  de Volkskrant
 • “OSSO geeft een scherp inkijkje in een gebroken gezin”

  Parool
 • “Priscilla Vaudelle maakt zeker nieuwsgierig naar volgend werk”

  Theaterkrant

Over de cast

Actrice, presen­ta­trice en social media persoon­lijk­heid, Samantha Cherish Wielkens is afge­stu­deerd aan Thea­ter­school de Trap. De actrice is onder andere bekend van de theaterhit Sixth, van collectief LostProject.

Ayrton Kirchner is een Nederlands-Antil­li­aanse acteur, afge­stu­deerd aan de HKU. In zijn carrière heeft hij gewerkt aan verschil­lende projecten voor zowel theater en reclame, als TV en film. De acteur is vooral bekend van Silence Undone (2020), Flikken Maastricht (2007) en De slet van 6VWO (2021).

Erwin Kiene is allround performer en in 2018 afge­stu­deerd aan de opleiding Academie voor Licha­me­lijke Opvoeding. Erwin is altijd bezig geweest met schrijven en dansen en is gespe­ci­a­li­seerd in de stijl Krump. In 2016 heeft hij zich ontwikkeld als speler bij LostProject in Amsterdam.

Zoë Livay is een zangeres die Nederland in 2019 op de kop zette met haar optreden bij The Voice of Holland. Sindsdien heeft ze verschil­lende singles en EP’s uitgebracht; meest recent Vrouw van de wereld, De Nacht en Met Een Reden. In 2023 maakte zij haar thea­ter­de­buut in OSSO.

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 11 okt

20:30