za 7 september 2024

Queer Festival Haarlem

Interdisciplinair

The Next Drag Angel

In samenwerking met Pride Haarlem organiseert Queer Haarlem The Next Drag Angel, één van Nederlands grootste dragcompetities!

Over The Next Drag Angel

Twaalf getalenteerde dragartiesten halen hier alles uit de kast om te strijden voor de titel van The Next Drag Angel 2024 én een hoofdprijs ter waarde van €2.500,-. Met twee sprankelende hosts en een jury van doorgewinterde experts wordt de winnaar deze avond bekend gemaakt.

  • Duur +- 4 uur

Hosts

Dallas Angel — Beter bekend als de Pride Queen van de regio Kennemerland!

Annie Alcohol — Allround show queen en een van de gezichten van MEIJT. Amsterdam

Juryleden

Miss Fucksia — Haar bingo imperium verovert het hele land

Janey Jacké — RuPaul’s dragrace royalty en winnares Queen of the North Continental bekend van Dragrace Holland en UK vs. The World

Nova — Nova is een make-up enthousiast, heeft al jaren ervaring op de planken, en is een ware trans­for­ma­tieve queen. Ze heeft het hart op de goede plek, maar is niet op d’r mondje gevallen als het gaat om jureren. Als een ware diva zal ze het jurypanel versterken als de makeup en hair jury.

The Sixth Element — The Sixth Element (zij/​haar) is een entiteit die Kevin Pieterse heeft gecreëerd. Eén die in hun hoofd leeft. Zij is het medium waarmee Kevin hun gevoelens uitbeeldt en uitvoert. Haar grote verlangen is om ons te verenigen in ons verdriet en ons iets te laten voelen waarvan we denken dat we het verloren hebben, om verbinding te maken met ons innerlijke verwaar­loosde kind. Sixth is the Mother of The Drek Manor.

We willen iedereen welkom heten bij Queer Festival Haarlem. Als je niet de financiële capaciteit hebt om een ticket te kopen, neem dan contact op met info@​queerhaarlem.​nl

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Za 7 sep

19:00