vr 28 februari 2025

Interdisciplinair – Joost Oomen, Kruidkoek & Explore the North

Liefde in tijden van hopjesvla

Liefde in tijden van hopjesvla is een dappere poging om liefdesliedjes én liefdespoëzie te ontdoen van druipende clichématigheid. Want ja, ook in deze vreemde tijden wordt nog wel eens iemand verliefd, maar hoe zeg je dat oprecht? Hoe omzeil je het harpje en het sonnet? Hoe geef je uitdrukking aan de vla in je borstkas die plotseling in brand is gevlogen?

Over voorstelling Liefde in tijden van hopjesvla

Wat krijg je als je Frank Zappa en Remco Campert samen in de blender stopt? Talking Heads en Jules Deelder? Miles Davis en Simon Vinkenoog? Juist, Kruidkoek en Joost Oomen. In hun nieuwe voorstelling Liefde in tijden van hopjesvla brengen zij wederom een schitterende mengelmoes van poëzie en spierballenjazz. Hun doel: het publiek volledig onderdompelen in vrolijkheid, absurdisme en tja… liefde?

  • Liefde in tijden van hopjesvla 3
  • Liefde in tijden van hopjesvla 2
  • Liefde in tijden van hopjesvla 1

Over Kruidkoek en Joost Oomen

Kruidkoek bestaat uit vier hyper­ge­ta­len­teerde jazzmusici die het zat waren binnen de lijntjes te kleuren. Al tien jaar brengen ze hun eigenwijze muziek van Caïro tot Middelburg, van de Parade tot het bloe­men­corso in Tiel. Joost Oomen is de bekendste jonge dichter van Nederland. Eerder bracht hij Alle dichters hebben gouden helikopters naar het theater, een voor­stel­ling waarin hij de minister-president poëzie uitlegt. 

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 28 feb

20:00