1112 december 2024

Theater – Club Lam

Lesbos

In de nieuwste voorstelling zien we dichteres Sappho genieten van haar vrije leven vol orgasmes in een vrouwencommune op het eiland Lesbos. De vrouwen leven in overvloed samen en vieren de seizoenen met sappige perziken in het oogstseizoen en krachtige vuren tijdens Beltane.

Over theatervoorstelling Lesbos

Sappho is de ongekroonde koningin van het eiland door haar krachtige vingers en haar gedichten vol zelfreflectie. Alle eiland-gangers willen genieten van haar strelende woorden en stevige handen. Helaas zijn de vrouwen slechts voor een korte retraite in het resort, maar wanneer er lawaai achter de muren klinkt, afkomstig uit het naastgelegen tentenkamp, dringt de harde realiteit door. 

Het leven kent grote verschillen wanneer men een voet zet buiten het paradijselijke resort. En het vredige communale leven is voor de meesten van korte duur. Ook haar werk als woordkunstenaar blijkt niet zo gewaardeerd te worden, en van vrije liefde en het openlijk dichten over orgasmes moet ook niemand iets hebben buiten de muren van het resort.

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Wo 11 dec

20:00

Do 12 dec

20:00