34 februari 2024

Jeugdtheater – WIRWAR Producties & Frisse Oren

HEBBES4+

Het circustheatergezelschap uit Haarlem WIRWAR Producties slaat de handen ineen met muziektheatercollectief Frisse Oren. Met HEBBES (4+) presenteren zij een spectaculaire voorstelling voor het hele gezin vol acrobatiek en livemuziek.

Over de theatervoorstelling HEBBES

Ken je dat gevoel dat je totaal niet meer weet waar je iets hebt gelaten? Of dat je het idee hebt iets kwijt te zijn, maar je niet weet wát? Dat het lijkt alsof je iets beethad, dat je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

HEBBES is woordeloos en spectaculair bewegingstheater. Een theatervoorstelling voor jong en oud. Twee acrobaten van het Haarlemse circustheatergezelschap WIRWAR en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren spelen een energieke, muzikale voorstelling over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

Op avontuur

Voor en / of na afloop van elke voorstelling organiseren we een een leuke, gratis activiteit in het bos. Tijdens deze circusdag kan je na de voorstelling zelf de circusartiest in jezelf ontdekken!

  • Concept, Regie Laura van Hal, Anneke Wensink
  • Spel Marieke Franssen (dwarsfluit en piccolo), Joost van Genugten (tuba), Ivar van Woenzel (acrodance) en Sanne Hamstra (hand-to-hand)
  • Muziek Arthur Wagenaar
  • Scenografie Jolanda Lanslots
  • Lichtontwerp, Techniek Maarten Verheggen
  • Website WIRWAR Producties
  • Vier mensen in gekleurde kleding
  • Vier mensen in gekleurde kleding, de voorste met een synthesizer
  • Iemand op zijnhoofd de wordt gedragen door een ander

WIRWAR in co-productie met Frisse Oren

WIRWAR Producties is het Haarlemse circus­the­a­ter­ge­zel­schap van Laura van Hal dat bekend staat om brutaal circus­the­ater. De voor­stel­lingen van WIRWAR zijn geschikt voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Een combinatie van circus, dansl, fysiek theater en acrobatiek. 

Muziek­the­a­ter­col­lec­tief Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/​m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegen­draadse voor­stel­lingen die een groot publiek raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak. 

Net als de voor­stel­lingen van WIRWAR Producties zijn de voor­stel­lingen van Frisse Oren woordeloos, dat maakt ze toegan­ke­lijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook.

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.