vr 25 april 2025

Theater – Mevrouw Ogterop Producties

De eeuwige jachtvelden

Een ontroerend verhaal over eenzaamheid, een allesverzengende liefde, een zoektocht naar vaste grond onder de voeten. Gebaseerd op het boek van Nanne Tepper.

Over theatervoorstelling De eeuwige jachtvelden

We volgen de levens van de kinderen Lisa, Anna en Victor die opgroeien in een desolaat dorp op het platteland. De sfeer in het gezin wordt bepaald door een zwaar drinkende vader en een moeder die haar gezin probeert te ontvluchten. Desondanks, of juist daarom, voelen de kinderen zich vast verbonden met het nest waar ze uit voortkomen. Stukje bij beetje ervaren we de aard van de band tussen de twee oudste kinderen Victor en Lisa. De tedere, intieme lotsverbondenheid, de onbevangen gehechtheid en vooral de onbestemde verwarring door de gevoelens voor elkaar.

  • Concept Lotte Dunselman
  • Toneelbewerking Sophie Kassies
  • Co-regie Liliane Brakema
  • Spel Terri van Splunder, Marcel Osterop en Lotte Dunselman
  • Kostuums Freja Roelofs
  • Website Mevrouw Ogterop

Over Mevrouw Ogterop Producties

Mevrouw Ogterop Producties is opgericht door Schouwburg Ogterop in Meppel met als doel om eigenzinnig toneel op Drentse bodem te ontwikkelen. De producties zijn toneelmatig, met een maat­schap­pe­lijke relevantie en van hoge kwaliteit. De artistieke leiding is in handen van Lotte Dunselman. 

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 25 apr

20:00