Jeugdvoorstelling De Geheime Club | Schuur

22 oktober 2023

Jeugdtheater – BonteHond

De Geheime Club6+

De Geheime Club, één groot mysterie, maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen! En na afloop... wordt alles ontkent.

Over theatervoorstelling De Geheime Club

Wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is deze tweede editie van De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld; het is één groot mysterie, niemand weet nog wat het is, het kan van alles zijn. Niets is zeker, behalve dat de vier nieuwe makers die samenkomen in de club het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten. En na afloop ontkennen ze alles...

Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+. De Geheime Club is de kweekvijver van BonteHond voor talentontwikkeling.

  • Concept, muziek, spel en de rest van de credits Geheim
  • Website De Geheime Club
  • De geheime club in dik lettertype voor donkere achtergrond
  • Vrouw houd roodgelakte nagel voor het lippen als stiltegebaar
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Zo 22 okt

15:00