1718 november 2023

Dans – Conny Janssen Danst

Danslokaal 11

Voor jonge dansmakers is het lastig om werk te presenteren aan een groot publiek. Gelukkig voor hen is er DANSLOKAAL, een jaarlijks en zeer succesvol project van Conny Janssen Danst, dat talentvolle makers nieuw werk én een eigen signatuur laat ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.

Over dansvoorstelling DANSLOKAAL 11

Artistiek leider Conny Janssen selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent. In deze elfde editie zijn dat Rutkay Özpinar (Korzo), Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst). Het resultaat is een verrassende voorstelling met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst. Na de première op festival de Nederlandse Dansdagen en een reeks optredens in eigen huis in Rotterdam gaat de voorstelling op tournee.

  • Choreografen Rutkay Özpinar, Marta & Kim en Patricia van Deutekom | dansers: Mia Bourhis, Davide Caracciolo, Tommy Heeffer , Pommelien Van Hees, Kenji van Nieuwenhuizen, Enorah Schwaar, Mattia Trematerra, Hinako Yukimoto e.a.
  • Coaching Conny Janssen, Lisa Reinheimer en Korzo
  • “Tijdens de elfde editie van Danslokaal springt vooral het werk van choreograaf Patricia van Deutekom eruit”

    de Volkskrant
Bekijk al onze dansvoorstellingen

Beweging in de schuur

Bekijk al onze dansvoorstellingen

Benieuwd naar al onze dans­voor­stel­lingen? Bekijk hier het gehele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.