Schuurjongere Charlotte tipt: Detective Moncler

Ik kan niet wachten om Susan Visser nu ook live te zien in het theater!”

Schuurjongere Charlotte tipt: Detective Moncler

Ik ben Charlotte Teunissen, 17 jaar en sinds kort Schuur­jon­gere. Ik kijk uit naar de thea­ter­voor­stel­ling Detective Moncler van Toneelgroep Oostpool. Dit stuk wordt gespeeld door Susan Visser, ook bekend van Gooische Vrouwen. Ik vind Susan Visser een hilarische (film)actrice en ben daardoor heel benieuwd hoe ze in dit theaterstuk speelt. Ze moet toch wel een serieuze rol neerzetten, dus een andere kant van haar als actrice laten zien.”

Detective Moncler gaat over een vrouw (Moncler) die leeft voor haar politiewerk en bereid is om haar gezinsleven daarvoor achter te laten. Ze verdwijnt plotseling om deel te nemen aan een expe­ri­men­teel over­heids­pro­gramma. Moncler keert terug wanneer ze erachter komt dat haar man dood is gevonden, en vervolgens wil ze de moordenaar vinden. Ze moet ook de confron­tatie aangaan met haar inmiddels volwassen zoon.

Een thriller waar thema’s aan bod komen zoals verlies en vergiffenis gemaakt door thea­ter­ma­kers Jan Hulst en Kasper Tarenskeen. Ik kan niet wachten om Susan Visser nu ook live te zien in het theater! “

De Schuur­jon­geren zijn de jonge­ren­am­bas­sa­deurs van de Schuur. Ze helpen bij het organiseren van evenementen, begeleiden inleidingen en nage­sprekken en gaan maandelijks met z’n allen naar een voor­stel­ling of film. Ook Schuur­jon­gere worden? Neem een kijkje op www​.schuur​jon​geren​.nl en op Instagram: @schuurjongeren.

Detective Moncler

Theater

Detective Moncler

Een detective en haar verslaafde zoon gaan samen op zoek naar de moordenaar van zijn vader