circustheater

Cirque Mania

Circus­the­ater in de schijnwerpers

Drie mannen dansen op een platvorm

Ook dit jaar zetten we circus­the­ater in de schijn­wer­pers tijdens Cirque Mania! Een weekend lang ervaar je dat circus veel en veel meer is dan een rode tent, een clown en een spreek­stal­meester. Laat jezelf verassen met alles wat Cirque Mania te bieden heeft. Want Circus is door en voor iedereen die zichzelf niet in een hokje wil wurmen. Tenzij dat je act is natuurlijk.

Cirque Mania is een idee van Korzo, waar het festival al zes jaar plaatsvindt. Wij bundelen nu onze krachten met dit Haagse theater en makershuis om circus­the­ater in Haarlem en de rest van Nederland (nog) meer bekendheid te geven. Om dit te doen stellen we een veelzijdig programma samen met makers die voor de eerste keer in ons theater te zien zijn en oude bekenden. Bij het ter perse gaan van dit magazine, waren we nog druk bezig met het samen­stellen van een avon­tuur­lijk en spec­ta­cu­lair weekend. 

Double Bill Cirque Mania kaarten

Double Bill Cirque Mania kaarten

Benieuwd naar beide voor­stel­lingen op vrijdag 12 of zaterdag 13 mei? Koop dan een Double Bill ticket! Hiermee kan je voor maar €30 naar de beide voor­stel­lingen op vrijdag 12 mei en voor maar €30 naar de beide voor­stel­lingen op zaterdag 13 mei.