150 Woorden Waarom - Hier zit niemand op te wachten

Kirsten Bootsma, programmeur jeugd/​jongeren

150 Woorden Waarom - Hier zit niemand op te wachten

De samen­wer­king van BonteHond en Orkater/​De Nieuwkomers/​More Dogs maakt me nieuws­gierig. Beide gezel­schappen zijn vaste waarden binnen de Schuur­pro­gram­me­ring; het ene maakt fysiek en beeldend jeugd­the­ater voor alle leeftijden, het andere maakt eigentijds muziek­the­ater, maar niet eerder voor kinderen.”

Voor Hier zit niemand op te wachten (een leef­tijd­loze voor­stel­ling waarvoor je wel minimaal ongeveer acht jaar moet zijn) werkt BonteHonds artistiek leider/​regisseur Judith Faas samen met vijf acteurs en More Dogs; een Belgisch collectief van schrijvers, makers, spelers en muzikanten (“Wat een spektakel, wat een spelplezier, wat en gelaagde voor­stel­ling! Sterk uitgevoerde liedjes. Hilarisch geor­ke­streerde chaos. Aanrader voor jong en oud!” — over hun vorige productie). 

Samen brengen ze een ode aan het doelloze bestaan, aan ontdekken wat je niet zoekt. Want juist in het onverwachte zit de verrassing. Zoals in deze voor­stel­ling: je zit er wellicht niet op te wachten maar misschien heb je zomaar ineens een topavond theater te pakken!”

Hier zit niemand op te wachten

Hier zit niemand op te wachten

Lofzang op bewegen zonder richting en het vinden van dat wat je niet zoekt.