26 sep 202331 jan 2024

Dubbelspel

In samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem presenteren wij: Dubbelspel! 5 avonden toneel in de Stads­schouw­burg en in de Schuur, voor maar 94 euro. Kom naar vier voor­stel­lingen én volg een masterclass toneelkijken!

Cock
Twee vrouwen staan voor een Delftsblauwe achtergrond

Wat houdt de Dubbelspel serie in?

In onze Dubbelspel serie staat een aantal van Nederlands beste gezel­schappen met indruk­wek­kende stukken op de planken. Voor­stel­lingen op iedere locatie én een masterclass toneel­kijken. Vijf avonden uit voor maar € 94.

Haal hier tickets voor het Dubbelspel

Dubbelspel bestaat uit

Masterclass toneel­kijken di 26 sep, 20:30 uur (Schuur) Tomas Lamers (dramaturg) geeft je in deze Masterclass handvatten mee om de Dubbelspel voor­stel­lingen op een andere manier te bekijken dan je misschien gewend bent en zo jouw kijk­er­va­ring te verdiepen.

De plantage van onze voorouders — ORKATER za 14 okt, 20:30 uur (Schuur)

Prima Facie - ITA wo 29 nov, 20:30 uur (Schuur)

Cock — Theater Oostpool za 13 jan, 20:00 uur (Stads­schouw­burg)

A case for the existence of God — Theater Rotterdam wo 31 jan, 20:30 uur (Schuur)

 • Twee vrouwen staan voor een Delftsblauwe achtergrond

  De plantage van onze voorouders

  Peggy zoekt ze al heel lang; de namen en verhalen van haar voorouders, uitgewist door eeuwen van kolo­ni­a­lisme en slavernij. En dan Maartje: zij bezit een uitgebreide stamboom. Haar voorouders hadden een aandeel in een plantage, maar in haar familie wordt daar niet over gesproken.

 • Cock

  COCK

  Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuld­ge­voel en beslui­te­loos­heid begint hij aan een provo­ce­rende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit.

 • A Case for the Existence of God 3

  A case for the existence of God

  Een onwaar­schijn­lijke vriendschap tussen twee mannen die op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen hebben, behalve dat ze beiden grandioos te grazen worden genomen door het leven.

 • Portretfoto van een vrouw

  Prima Facie

  Eline Arbo regisseert Maria Kraakman in het prijs­win­nende toneelstuk van auteur Suzie Miller. De snoeiharde monoloog die furore maakte op West End en Broadway is nu voor het eerst in het Nederlands te zien.

 • A Case for the Existence of God 3
 • Cock
 • Twee vrouwen staan voor een Delftsblauwe achtergrond
 • Portretfoto van een vrouw
Cock
A Case for the Existence of God 3

Haal tickets voor het Dubbelspel

5 avonden toneel voor slechts €94,-! Tickets worden verkocht via de website van de Stads­schouw­burg Haarlem.