vr 15 april 2022

DJ – Orkater x Schuur afterparty

Met Mes en Margarita’s

De Schuur transformeert de nacht van Goede Vrijdag in een Neon-Disco Club, waar de DJ’s van performancecollectief eenvijfvijf en Meneer Heerens de draaitafel domineren. Kom dansen onder genot van een signature Margarita en deel je duistere geheimen in de tipo of truth.

Het Schuurcafé transformeert in de nacht van Goede Vrijdag in een Neon-Disco Club, waar de DJ’s van performancecollectief eenvijfvijf op hun duivelse beats je van god los laten gaan. Daarna betreed Meneer Heerens het podium, hitknaller bij uitstek. Hiphop, Rock 'n Roll, Disco, van de 60’s tot nu, hij heeft letterlijk alles ook nog eens op vinyl. Geen digitale hulpmiddelen voor deze baas. Hij spint vinyl beter dan Doornroosje klosjes gaart - al zegt hij het zelf. Drink je zonden weg met een signature Margarita cocktail en laat je duisterste geheimen achter in de tipi of truth of laat je schminken door kunstenares Kiki Weerts.

De Schuur en Orkater geven een dikke afterparty na de premières van de theatervoorstelling De meester en Margarita en de film Met Mes op vrijdag 15 april vanaf 22.00 uur. Free entrance for all!


Dresscode

Kleed je als een feestganger in de 90s! Neon, strassteentjes, plateauzolen en kleine brilletjes, niets is te gek!

  • De Meester Margarita Nichon Glerum 1 4
  • Met Mes st 5 jpg sd high
  • De Meester Margarita Nichon Glerum 1 2
  • Met Mes st 3 jpg sd high
  • De Meester Margarita Nichon Glerum 1 3

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.