za 13 april 2024

Dansdagen Haarlem

DJ – DJ Lucas Benjamin / Illusionary Rockaz Company

DJ Lucas Benjamin

Voorafgaand aan de voorstelling CREOLE van Illusionary Rockaz Company wordt er in het Schuurcafé een introductie gegeven door DJ Lucas Benjamin over de invloed van creolisering op muziek. Na de voorstelling draait de DJ door en kan je dansend genieten van de lekkerste Surinaamse hapjes van chef Emmo Achthoven.

Lucas Benjamin

Lucas Benjamin begon op jonge leeftijd zijn reis als danser in de Hip-Hop community en ontdekte snel zijn passie voor muziek en de verhalen die het vertelt. Als een echte kenner bevatten zijn sets parels uit de jaren 70 tot de meest vernieuwende geluiden. Lucas is resident DJ bij evenementen zoals Summer Dance Forever, The Notorious IBE, Wicked Jazz Sounds, en is de oprichter of deel van initiatieven zoals MORE BOUNCE, Wicked Wax, Ghetto Funk Collective, en Steppin' Into Tomorrow. Zijn diverse ervaringen en unieke selecties hebben hem gebracht van New York tot Tokyo.

ILLUSIONARY ROCKAZ COMPANY

De Illusionary Rockaz Company komt voort uit de allround breaking crew IRC die in 1998 te Utrecht werd opgericht. De afgelopen 25 jaar heeft IRC de artistieke veelzijdigheid van de leden, en hiphop georiënteerde dansstijlen laten zien in theaterproducties, battles, showcases, films, fotografie en evenementen

Dansdagen Haarlem

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.