Wij verbouwen onze filmzalen

3 juni 2024

Wij verbouwen onze filmzalen

Na ruim twintig jaar trouwe dienst is het tijd om onze filmzalen een make-over te geven, waarbij we onder meer alle stoelen gaan vervangen. Dat doen we van maandag 10 t/​m donderdag 27 juni. In deze periode zijn onze filmzalen gesloten. Bij de plaatsing van comfor­ta­bele nieuwe stoelen maken we ook meteen van de gelegenheid gebruik om het zicht op het doek vanaf elke rij in de zaal te verbeteren. Zo kijk je vanuit alle plekken in de filmzalen ruimschoots over je voorburen heen. 

Hero­pe­nings­weekend filmzalen

Op vrijdag 28 juni verwelkomen we je graag terug voor de beste arthouse cinema: met deze zomer een programma vol zonnige klassiekers, van Call Me By Your Name tot The Talented Mr. Ripley en Y Tu Máma También. We vieren de heropening op 28 juni met een bijzonder film­pro­gramma, waaronder een voor­pre­mière van Yorgos Lanthimos’ Kinds of Kindness. Natuurlijk staan wij op die avond klaar met voor iedereen een glas prosecco. Tickets voor het hele hero­pe­nings­weekend zijn nu hier verkrijg­baar, we hopen je dan te zien! 

Duurzaam afscheid

En nog even over de oude stoelen: die zijn nu echt versleten wegens intensief gebruik door jullie allemaal. Wij nemen er liefdevol en duurzaam afscheid van: de nog bruikbare delen worden door de leverancier hergebruikt. Alvast bedankt voor het begrip en wij kunnen niet wachten om je op de gloednieuwe stoelen te mogen ontvangen.

Kinds of Kindness

Kinds of Kindness

Vlak na Poor Things alweer een nieuwe van Yorgos Lanthimos!