Shoot Your Shot '23 - inschrijving geopend!

15 juni 2023

Shoot Your Shot '23 - inschrijving geopend!

Loop jij al tijden rond met een briljant idee voor een film? De meest epische openings­scène? Het scherpste scenario? Doe dan mee aan Shoot Your Shot! De inschrij­ving is nu geopend. 

Het thema van deze editie is stil.’ Dat mag je helemaal invullen zoals jij zelf wilt, zolang je filmpje tussen de 1 en 5 minuten duurt en jij zelf tussen de 12 en 21 jaar oud bent. Animatie, docu­men­taire, videoclip of fictie: het kan allemaal. De Schuur biedt jouw de kans om je skills nog verder te ontwikkelen met workshops van profes­si­o­nals. Zo krijg je als deelnemer de kans om alles uit jouw plan te halen.

Tijdens de finale op zondag 10 december worden de films vertoond en kiest een jury van film­pro­fes­si­o­nals de grote winnaar. Is jouw film de winnaar? Dan is die een week lang te zien als voorfilm voor alle films in de Schuur én krijg je een waardebon van Open Studio.

Maak jij jouw ambitie als filmmaker waar en wordt jouw film vertoond op het grote doek? Het kan! Inschrijven kan t/​m 5 oktober via www​.shooty​ourshot​.nl.

Meetup op 9 juli

Doe jij mee aan Shoot Your Shot 23, overweeg je mee te doen of wil je op een andere manier met jouw talent aan één van de films bijdragen, bijvoor­beeld als acteur? Op 9 juli vertellen we je meer en maak je alvast kennis met de andere film­ta­lenten. We gaan van start om 16:00u en meedoen is helemaal gratis. Meld je aan door een mail te sturen naar shootyourshot@​schuur.​nl.