Schuur presenteert Cirque Mania, een festival vol met de mooiste circusvoorstellingen

Nieuws – 15 april 2024

Schuur presenteert Cirque Mania, een festival vol met de mooiste circusvoorstellingen

Op 10 en 11 mei verandert de Schuur tijdens het festival Cirque Mania, in één groot circus, met een veelzijdig programma van aanstormend circus­t­a­lent en gevestigde artiesten. Dit jaar presenteren we drie avon­tuur­lijke circus­voor­stel­lingen, waar technische vaardigheid, perfecte balans en grens­ver­leg­gende acrobatiek centraal staat; Brace for Impact, Vanthorhout en Kaleiding.

Cirque Mania is een staalkaart van nieuw circus waarbij het publiek wordt verrast door virtuoze kracht, prachtige dans­be­we­gingen en acro­ba­ti­sche hoogstandjes.

Ik stop het niet onder stoelen en tafels dat ik een grote liefde heb voor circus­the­ater. Deze kunst­dis­ci­pline ontwikkelt zich snel tot een innovatieve kunstvorm. Tijdens Cirque Mania staan er drie voor­stel­lingen in de Schuur die hiervan het perfecte voorbeeld zijn. Inhoudelijk alle drie verschil­lend, maar waar adem­be­ne­mend mooi fysieke grenzen worden opgezocht “- Marjorie Boston, programmeur van de Schuur. 

De Schuur is trots om Cirque Mania te presenteren, samen met het Haagse theater en makershuis Korzo. Dit weekend zetten we circus­the­ater in de schijn­wer­pers en laten we zien dat circus veel meer is dan alleen een rode tent, een clown en een spreekstalmeester.

Double Bill

Bezoek vrijdag 10 mei de voor­stel­lingen Brace for Impact en VanThorhout voor maar €30!

Koop hier je Double Bill ticket voor vrijdag

Programma

Geen voorstellingen gevonden met de geselecteerde filters.