Filmzomer: tien vertoningen in de buitenlucht

10 juli 2023

Filmzomer: tien vertoningen in de buitenlucht

Wat is er fijner dan op een zomerse avond genieten van film, met een cocktail in je strandstoel in de buitenlucht? Het kan bij de Schuur filmzomer! Deze zomer serveert de Schuur je een onver­ge­te­lijke film­er­va­ring onder de sterrenhemel. 

Op een unieke locatie — namelijk recht voor onze eigen deur — presenteren we een prikkelend en uiteen­lo­pend film­pro­gramma tijdens Loading Dock Cinema. Dat doen we samen­ met bevriende orga­ni­sa­ties Patronaat, Pepr, Picl, Nieuwe Vide, Haarlem Town Queers, In-Edit Film Festival, STAD Haarlem en Triple Threat. Alle films passen bij de Schuur, onder­strepen die inhoud die wij belangrijk vinden en zijn voorzien van een zomers rand­pro­gramma. Kijk hier voor het hele programma en meer informatie. 

Cinema Caprera is een jaarlijks terugkerend en bijzonder sfeervol programma in Open­lucht­the­ater Caprera, midden in de Bloe­men­daalse duinen. Wat er precies op het programma staat is nog even spannend, maar we kunnen al wel vertellen dat het een muzikale aange­le­gen­heid zal worden. Kijk hier voor het hele programma en meer informatie.

Programma

Geen voorstellingen gevonden met de geselecteerde filters.