2728 april 2025

Jeugdtheater – BonteHond

WAUW!2,5+

WAUW! is een fysieke en muzikale peutervoorstelling en laat de wereld zien door de ogen van peuters en kleuters. Zij vinden immers alles wauw, zoals hun eigen spiegelbeeld in de etalage van een winkelraam.

Over de jeugdtheatervoorstelling WAUW!

Waar volwassenen een omgevallen plantenpot als obstakel en vies klusje zien, zijn jonge kinderen meer geïnteresseerd in de regenwormen die tevoorschijn komen. De wereld van volwassenen is vaak veelal zwart/wit terwijl kinderen juist veel meer kleur zien. Deze voorstelling laat zien dat dingen die alledaags lijken of zelfs als hindernis worden ervaren vaak veel interessanter, spannender en mooier zijn dan we in eerste instantie denken. De WAUW factor is er vrijwel altijd, zolang we maar goed kijken.

  • Concept en regie Judith Faas
  • Spel Gary (Duimalot) Gravenbeek en 2 andere dansende spelers
  • Duur 35 minuten + 10 minuten educatie
  • Website BonteHond

Over jeugd­the­a­ter­ge­zel­schap BonteHond 

BonteHond is het enige profes­si­o­nele jeugd­the­a­ter­ge­zel­schap van Flevoland. Hun theater neemt altijd een loopje met de werke­lijk­heid en ze laten ons niet graag in een hokje plaatsen. 

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Zo 27 apr

11:30

Zo 27 apr

14:30

Ma 28 apr

11:30

Ma 28 apr

14:30