ma 1 april 2024

2turvenhoog

Jeugdtheater – Het Laagland

VO-LU-ME1,5+

In hun broekzak vinden Karlijn en Bram een klein lapje stof, dat bij elke uitvouw groter wordt. Zo groot dat je er zelfs in kan verdwijnen. De lap wordt een tent om in te fluisteren of een hoge toren waarin ze de drang om te zingen niet kunnen onderdrukken.

Over de jeugdtheatervoorstelling VO-LU-ME

Al het gewone wordt als vanzelf bijzonder in VO-LU-ME. Karlijn Hamer en Bram van Helden nemen je stapje voor stapje mee in hun verbeelding. In hun broekzak vinden Karlijn en Bram een klein lapje stof, dat bij elke uitvouw groter wordt. Zo groot dat je er zelfs in kan verdwijnen. Met die lap vullen Karlijn en Bram de hele ruimte. Van plat naar bol, en van leeg naar vol. Soms voel je je zo superklein en even later juist weer heel erg groot. De lap wordt een tent om in te fluisteren of een hoge toren waarin ze de drang om te zingen niet kunnen onderdrukken: heel zacht én lekker luid!

Na afloop worden de kinderen samen met hun ouders en verzorgers uitgenodigd op de vloer om mee te spelen. Want samen spelen en je verwonderen is het allerleukste dat er bestaat

Voorafgaand aan de voorstelling van 09:45 is het mogelijk om kaarten te kopen voor het Muzikaal Paasontbijt. Bij het afrekenen krijg je de optie om het ontbijt toe te voegen.


  • Concept Karlijn Hamer, Bram van Helden, Inez Derksen
  • Spel Karlijn Hamer, Bram van Helden
  • Het Laagland Website
  • Duur 35 minuten
Twee mensen met rode doek voor witte achtergrond

Over het thea­ter­ge­zel­schap Het Laagland

Het Laagland maakt eigenzinnig kwali­teits­the­ater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert. Ze spreken het publiek aan op de kracht van hun verbeelding en op hun inle­vings­ver­mogen. Met herkenbare verhalen die gaan over de complexi­teit van (op)groeien en je eigen plek in de wereld innemen. Ze moedigen aan verder te kijken dan de wereld die je al kent.

2turvenhoog

festival

2turvenhoog

1 april is het 2turvenhoog. Het leukste festival voor de aller­kleinste theaterbezoekers!

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VANHAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.