wo 9 oktober 2024

Dans – Lloydscompany & Soweto Skeleton Movers

Unbreakable

In een combinatie van oprecht spel, levenslustige Afrikaanse dansstijlen, humor en indrukwekkende visuals vertellen de Soweto Skeleton Movers uit Johannesburg hun persoonlijke levensverhalen. Ondanks veel tegenslagen en foute verleidingen die hun pad kruisten, zijn deze vijf dansers Unbreakable.

Over de dansvoorstelling Unbreakable

Het publiek wordt door de Soweto Skeleton Movers meegenomen in een vrolijke en overweldigende mix van zang, straatscènes, meeslepende visuals en hun ‘skeleton pantsula’, een mix van traditionele Zuid-Afrikaanse streetdance (Pantsula) en ‘bone breaking‘. Dit alles wordt ondersteund door een eigentijdse soundtrack met melodische Afrohouse tunes en pompende Amapiano beats. Welcome to Soweto!

Unbreakable is een veelbelovende samenwerking tussen Rotterdams choreograaf Lloyd Marengo, de Londense theaterregisseur Jonzi D en de vijf explosief-energieke dansers van Soweto Skeleton Movers, die hun bescheiden status van straatartiest al lang zijn ontgroeid en wereldwijd optreden.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar!

  • Cast Topollo Ntulo, Jabulani Manyoni, Junior Hlongwane, Molefi Rakitla en Lerato Motsepe
  • Choreografie Soweto Skeleton movers en Lloyd Marengo
  • Regie Jonzi D
  • Website Lloydscompany
  • Man draait zijn lichaam op podium
  • Personen stunten over elkaar

Over Soweto Skeleton Movers

Soweto Skeleton Movers bestaat uit vijf street­dan­cers die hun bescheiden status van straat­ar­tiesten al lang zijn ontgroeid en wereldwijd optreden. 

Over produc­tie­huis Lloydscompany

Onder de vlag van het Rotterdamse Lloyds­com­pany komen dansers, opkomende urban makers én de underground battle scene samen. Lloyd Marengo is een van de oprichters van het Hiphophuis, hij werkte onder meer met Scapino Ballet en Conny Janssen Danst.

Dansvoorstellingen

meer voor dansliefhebbers

Dansvoorstellingen

Bekijk hier al onze aankomende dansvoorstellingen.

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Wo 9 okt

19:30